Over E-commerceradar

E-commerceradar plaatst jouw assortiment met een paar klikken op alle grote online verkoopkanalen wereldwijd. Dat betekent miljoenen extra klanten en direct een duidelijk overzicht van de extra omzet. Je hoeft maar één keer je producten, foto’s en beschrijvingen te uploaden. 
De producten staan zo direct op bijvoorbeeld Bol.com en Amazon, maar ook je eigen webshop. Overal tot in de puntjes verzorgd.
Montapacking zorgt vervolgens ook nog eens voor de All-In-Fulfilment dus houd je als ondernemer zeeën van tijd over, bijvoorbeeld om de komende jaren alle verkooprecords te breken. 

Over het UI & UX design

Om te zorgen dat er op een zeer intuïtieve manier gewerkt kan worden zijn er niet te veel taken per pagina. Optimaal inzicht in de (financiële) status krijg je door het heldere less-is-more dashboard ontwerp. Verder zijn taken die verschillende subtaken hebben in een "widget" gezet zodat de gebruiker deze stappen en taken gemakkelijk doorloopt. Een beknopte online-styleguide zorgt voor consistentie tijdens iteraties.

Bekijk meer projecten

Back to Top