In het kort

Een internationaal opererend farmaceutisch bedrijf heeft de "mobile enabled" inhaler ontwikkeld. Dit is natuurlijk helemaal van deze tijd en past perfect in het Internet of Things (IoT) tijdperk.

In opdracht van Congo's Solutions ontwierp ik het bestelsysteem. Apothekers en artsen kunnen hier naast bestellen ook toegang kunnen geven tot het patiëntenportaal waarmee de inhaler wordt uitgelezen.

Schetsen

Tijdens het gesprek stonden alle taken en doelen naast elkaar. De uitdaging was om hier een logische prioritering aan te geven. Waar en op welk moment moet wat gebeuren? Om de verschillende onderdelen voor mezelf begrijpelijk te maken schetste ik deze tijdens het eerste gesprek.
Schetsen om de gebruikers aan processen te koppelen en te begrijpen.
Wireframes

Om tijd te besparen, in verband met een strakke deadline, hebben we een wireframe gemaakt om het proces voor alle belanghebbenden begrijpelijk te maken. De klant ging akkoord met het voorstel, waardoor er tegelijkertijd aan de uitwerking van back-end, front-end en design gewerkt kon worden.
Wireframes van links naar rechts: Registeren, Inloggen, Bestellen.
Wireframes van links naar rechts: Bestelling controleren, Mijn account, Dashboard applicatie.
Registreren

Het registreren en aanmaken van een account is gemakkelijk. Het bestaat uit het controleren van vooraf ingevulde gegevens en het akkoord gaan met een aantal voorwaarden.
Login

Met de inloggevens die je na het aanmaken van een account via een e-mail hebt ontvangen, kun je inloggen in het systeem.
Bestellen

De bestelpagina is waar het allemaal om draait. Hier kunnen de inhaler, losse handleidingen en brochures worden besteld.

Controleer bestelling

Een overzicht van alle informatie die gecontroleerd moet worden in één scherm. Gemakkelijk en snel.
Mijn account

Een overzicht van alle gebruikersgegevens, inclusief bestelhistorie.
Factureren

Zelfs het factureren wordt via het systeem geregeld.
Toegang geven tot het patiëntenportaal

Geef via het systeem je collega's en/of medewerkers toegang tot het patiëntenportaal.
Nog meer weten?

Ik vertel je graag meer. Mail naar info@wimhol.nl of bel 0651895447

Bekijk meer projecten

Back to Top